25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Plexiglass σετ βιτρίνες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα σετ βιτρίνες από plexiglass. Ειδικά σχεδιασμένες για την όμορφη παρουσίαση γλυκών και αλμυρών τροφών καθώς και την εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σε χώρους εστίασης, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και κάβες. 

Premium Acrylic Series

 Ενώ το υλικό είναι το υψηλότερης ποιότητας Polycarbonate , το αισθητικό αποτέλεσμα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απο το κρύσταλλο ενώ η τεχνολογία κατασκευής τους δίνει την υψηλότερη αντοχή σε σπασίματα , θαμπώματα , γρατσουνιές προβλήματα που συναντιόνται στα υπόλοιπα είδη από Plexiglass, Polycarbonate κτλπ.   Συνοπτικά με λίγες λέξεις : Η λύση στο πρόβλημα της εστίασης , '''Ποιότητα , λειτουργικότητα , κομψότητα , αντοχή''' .

Παραλ/μοι Plexiglass δίσκοι παρουσίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους παραλληλόγραμμους plexiglass δίσκους παρουσίασης. Η ελληνική τους κατασκευή και η υψηλή ποιότητα εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις της ανθεκτικότητας, χρηστικότητας και αισθητικής. 

Ακρυλικά καλύμματα , βιτρίνες τροφίμων , Cake Stands

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αντικείμενα φτιαγμένα από ακρυλικό υλικό όπως καλύμματα, τουρτιέρες, βιτρίνες, δίσκους κ.α. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως βοηθήματα στο σερβίρισμα και παρουσίαση τροφίμων σε χώρους εστίασης, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιία.   

Ακρυλικά είδη εστίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε ακρυλικά είδη όπως σαμπανιέρες, βάσεις, macaron stand, κουτάλες κ.α. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως βοηθήματα στο σερβίρισμα και παρουσίαση τροφίμων σε χώρους εστίασης, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιία.   

Polyrratan καλάθια και σκεύη

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε pollyratan καλάθια και σκεύη. Τα pollyratan προϊόντα διακρίνονται για την ανθεκτικότητα τους και για αυτό τον λόγο είναι κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Μπορούν να πλυθούν πολλαπλές φορές χωρίς αυτό να τα αλλοιώσει.