25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Βάσεις τούρτας - κέικ

Εδώ θα βρείτε την πρωτοποριακή σειρά μας Display τροφίμων από μασίφ ξύλο στην φυσική απόχρωση οξιάς και σε πολλά άλλα χρώματα. Προσφέρεται σαν ολοκληρωμένη επιλογή με γυάλινο κάλυμμά που προσδίδει φινέτσα ή Plexiglass κάλυμμα για πιο  απαιτητική επαγγελματική χρήση. Επιπλέον προσφέρεται και Plexiglass εσωτερικός δίσκος για να καλύπτει όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις  που αφορούν επαφή τροφίμου με ξύλο.

Καφάσια - Μπαούλια -Τελάρα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων αντικειμένων όπως τελάρα, κλουβιά, κασέλες κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.  

Κουτιά

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων κουτιών. Εξυπηρετούν την ανάγκη της αποθήκευσης αντικειμένων και συγχρόνως λειτουργούν ως διακοσμητικό του χώρου. 

Stands , Ξύλινα πλατώ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια σειρά ξύλινων Stand παρουσίασης προϊόντων. Χρησιμοποιώντας τα Stand αυτά μπορείτε να αναδείξετε το συσκευασμένο προϊόν και να το βοηθήσετε στην πώληση του.