25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γυάλες με plexi καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες τις γυάλες με plexiglass καπάκι. Αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο για τον επαγγελματία καθώς είναι ανθεκτικές στην χρήση. Ο συνδυασμός φυσητού γυαλιού και άθραυστου καλύμματος το κάνει μοναδικό στην παρουσίαση άλλα και στην λειτουργικότητα στον τομέα γρήγορης και ασφαλούς εξυπηρέτησης του καταναλωτή την ίδια στιγμή που αναδεικνύει το τρόφιμο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Κύλινδροι με γυάλινο καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους γυάλινους κυλίνδρους με καπάκι. Σχεδιασμένοι ειδικά για την ανάδειξη και αποθήκευση τροφίμων. Μπορείτε να τους γεμίσετε με καραμέλες, τυλιχτά γλυκά, ξηρούς καρπούς, corn flaces κλπ, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα του χώρου σας.

Τουρτιέρες - Βάσεις Κέικ

Εξειδίκευση της Aqua Marina είναι η σωστή παρουσίαση των δημιουργιών των πελατών της. Βρείτε στην ενότητα αυτή τις προτάσεις μας για μια εντυπωσιακή παρουσίαση του γλυκού σας και εύκολο σερβίρισμα. Θα βρείτε πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών όπως το ξύλο, plexiglass, μέταλλο και γυαλί. 

Καλύμματα τροφίμων

Στο κάπνισμα ή τον αρωματισμό του τροφίμου είναι απαραίτητη η κατάλληλη γυάλα που να συγκρατεί τον καπνό και συγχρόνως να αναδεικνύει και διευκολύνει το σερβίρισμα  του τροφίμου. Η Aqua Marina έχει εξελίξει για αυτόν τον σκοπό ειδικές γυάλες σε διάφορα μεγέθη βοηθώντας έτσι τον επαγγελματία.

Γυάλες αεροστεγής

Επαγγελματική πλήρες σειρά από γυάλες με κλείσιμο αεροστεγές απαραίτητο για μπαχαρικά , καφέ , τσάι , σοκολάτα αλλά και τρόφιμα που είναι ευαίσθητα στην υγρασία. Αυτές οι γυάλες μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.