25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γυάλες για τρόφιμα

Γυάλινοι κύλινδροι με γυάλινο καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους γυάλινους κυλίνδρους με καπάκι. Σχεδιασμένοι ειδικά για την ανάδειξη και αποθήκευση τροφίμων. Μπορείτε να τους γεμίσετε με καραμέλες, τυλιχτά γλυκά, ξηρούς καρπούς, corn flaces κλπ, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα του χώρου σας.

Γυάλες με καπάκι σε διάφορα σχήματα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες τις γυάλες με καπάκι από φυσητό, χειροποίητο γυαλί. Χρησιμοποιώντας την μέθοδο του φυσητού χειροποίητου γυαλιού, έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε στο γυαλί ό,τι μορφή επιθυμούμε. Ως αποτέλεσμα, οι γυάλες αυτές αποτελούν ιδανική επιλογή για την παρουσίαση και αποθήκευση τροφίμων.

Δίσκοι , πιατέλες , μπολ γυάλινα , Εταζέρες κεράσματος

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε την σειρά μας από γυάλινους δίσκους, πιατέλες και γυάλινα μπολ παρουσίασης με εταζέρες κεράσματος. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυάλες με βρυσάκι , Glass Drink Dispencer

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε την σειρά της aqua marina σε γυάλες με βρυσάκι. Αυτός ο τρόπος διανομής του υγρού θεωρείται ο καταλληλότερος και ο πλέον εντυπωσιακός για την διακόσμηση εκδήλωσης, του χώρου εργασίας καθώς και για τον οικιακό σας χώρο.  

Γυάλες με Plexiglass καπάκια για επαγγελματική χρήση

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες τις γυάλες με plexiglass καπάκι. Αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο για τον επαγγελματία καθώς είναι ανθεκτικές στην χρήση. Ο συνδυασμός φυσητού γυαλιού και άθραυστου καλύμματος το κάνει μοναδικό στην παρουσίαση άλλα και στην λειτουργικότητα στον τομέα γρήγορης και ασφαλούς εξυπηρέτησης του καταναλωτή την ίδια στιγμή που αναδεικνύει το τρόφιμο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Γυάλες για μπαχαρικά , γυάλες αεροστεγής

Επαγγελματική πλήρες σειρά από γυάλες με κλείσιμο αεροστεγές απαραίτητο για μπαχαρικά , καφέ , τσάι , σοκολάτα αλλά και τρόφιμα που είναι ευαίσθητα στην υγρασία. Αυτές οι γυάλες μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυάλινες τουρτιέρες , βάσεις για τούρτα , Cake Stands

Εξειδίκευση της Aqua Marina είναι η σωστή παρουσίαση των δημιουργιών των πελατών της. Βρείτε στην ενότητα αυτή τις προτάσεις μας για μια εντυπωσιακή παρουσίαση του γλυκού σας και εύκολο σερβίρισμα. Θα βρείτε πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών όπως το ξύλο, plexiglass, μέταλλο και γυαλί. 

Γυάλες για κάπνισμα και αρωματισμό τροφίμου

Στο κάπνισμα ή τον αρωματισμό του τροφίμου είναι απαραίτητη η κατάλληλη γυάλα που να συγκρατεί τον καπνό και συγχρόνως να αναδεικνύει και διευκολύνει το σερβίρισμα  του τροφίμου. Η Aqua Marina έχει εξελίξει για αυτόν τον σκοπό ειδικές γυάλες σε διάφορα μεγέθη βοηθώντας έτσι τον επαγγελματία.

Γυαλί Vintage , Retro

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα αντικείμενα με ύφος vintage και retro. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυάλινες κανάτες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλινες κανάτες με ποικιλία σε μέγεθος, χωρητικότητα και στυλ. Κατάλληλες για επαγγελματική και οικιακή χρήση.