25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τουρτιέρες - Βάσεις κέικ

Εδώ θα βρείτε την πρωτοποριακή σειρά μας Display τροφίμων από μασίφ ξύλο στην φυσική απόχρωση οξιάς και σε πολλά άλλα χρώματα. Προσφέρεται σαν ολοκληρωμένη επιλογή με γυάλινο κάλυμμά που προσδίδει φινέτσα ή Plexiglass κάλυμμα για πιο  απαιτητική επαγγελματική χρήση. Επιπλέον προσφέρεται και Plexiglass εσωτερικός δίσκος για να καλύπτει όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις  που αφορούν επαφή τροφίμου με ξύλο.

Καφάσια διακοσμητικά

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων καφασιών. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Ξύλινα μπαούλα αποθήκευσης και διακόσμησης

Τα ξύλινα μπαούλα  της Aqua Marina είναι ξύλινα αντικείμενα δικιάς μας κατασκευής αλλά και εισαγωγής απο ξύλο και τα χαρακτηρίζει το βάθος του αντικειμένου . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση με διάφορους τρόπους αλλά και αποθήκευση αντικειμένων.

Τελάρα διακοσμητικά

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων αντικειμένων όπως τελάρα, κλουβιά, κασέλες κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.  

Κουτιά

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων κουτιών. Εξυπηρετούν την ανάγκη της αποθήκευσης αντικειμένων και συγχρόνως λειτουργούν ως διακοσμητικό του χώρου. 

Δέρμάτινα αντικείμενα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αντικείμενα απο δέρμα, δερματίνη. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αναβαθμίζουν την εικόνα του καταστήματος σας καθώς αντικαθιστούν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα με ευπαρουσίαστα τα οποία αναδεικνύουν τα προϊόντα σας.