25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γυάλινοι κύβοι

Διακοσμητικό τετράγωνο γυάλινο βάζο ή αλλιώς βάζο κύβος. Μεταμορφώστε το τραπέζι της δεξίωσης στολίζοντας το με διακοσμητικές τετράγωνες γυάλες με λουλούδια, χρωματιστό νερό, κεριά ή ό,τι άλλο έχετε φανταστεί. Εκτός απο το στολισμό γάμου και βάπτισης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως βάζα διακόσμησης για το στολισμό βιτρίνας ή του δικού σας προσωπικού χώρου. 

Γυάλινα κηροπήγια και λαμπόγυαλα

Η σειρά γυάλινων κηροπήγιων της Αqua Marina μπορεί να καλύψει ένας μεγάλο των απαιτήσεων ενός επαγγελματία διακοσμητή καθώς και πολλών χώρων μαζικής εστίασης , εκδηλώσεων καθώς και Ξενοδοχειακών μονάδων.  Λόγω της μεγάλης ποικιλίας πολλά είδη αυτής της κατηγορίας δεν είναι άμεσα παραδοτέα , αλλά είναι κατόπιν παραγγελίας η οποία παραδίδεται συνήθως σε 2 εβδομάδες.

Γυάλινοι κύλινδροι

Η σειρά βάζων κυλινδρικής μορφής από φυσητό γυαλί είναι κατάλληλη για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, λουλούδια ή χρωματιστές πέτρες μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα του χώρου δεξίωσης ως επιτραπέζιο βάζο ή βάζο δαπέδου. Με τους ίδιους τρόπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Εκτός από την διακοσμητική χρήση, οι γυάλες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσω ανάδειξης τροφίμων. 

Γυάλινες μπάλλες σφαίρες Fish Bowls

Οι στρογγυλές γυάλες είναι κατάλληλες για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, λουλούδια ή χρωματιστές πέτρες μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα ενός τραπεζιού δεξίωσης. Με τους ίδιους τρόπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Εκτός από την διακοσμητική χρήση, οι γυάλες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσω ανάδειξης τροφίμων αλλά και ως γυάλα ψαριού.  

Βάζα στολισμού - δαπέδου

Τα γυάλινα βάζα δαπέδου είναι κατάλληλα για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, άνθη ή χρωματιστές πέτρες μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα του χώρου δεξίωσης και μαζικής εστίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. 

Γυάλες με καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες τις γυάλες με plexiglass καπάκι. Αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο για τον επαγγελματία καθώς είναι ανθεκτικές στην χρήση. Ο συνδυασμός φυσητού γυαλιού και άθραυστου καλύμματος το κάνει μοναδικό στην παρουσίαση άλλα και στην λειτουργικότητα στον τομέα γρήγορης και ασφαλούς εξυπηρέτησης του καταναλωτή την ίδια στιγμή που αναδεικνύει το τρόφιμο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Γυάλες με βρυσάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε την σειρά της aqua marina σε γυάλες με βρυσάκι. Αυτός ο τρόπος διανομής του υγρού θεωρείται ο καταλληλότερος και ο πλέον εντυπωσιακός για την διακόσμηση εκδήλωσης, του χώρου εργασίας καθώς και για τον οικιακό σας χώρο.  

Γυάλινες τουρτιέρες

Εξειδίκευση της Aqua Marina είναι η σωστή παρουσίαση των δημιουργιών των πελατών της. Βρείτε στην ενότητα αυτή τις προτάσεις μας για μια εντυπωσιακή παρουσίαση του γλυκού σας και εύκολο σερβίρισμα. Θα βρείτε πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών όπως το ξύλο, plexiglass, μέταλλο και γυαλί. 

Καλύμματα,καμπάνες τροφίμων

Στο κάπνισμα ή τον αρωματισμό του τροφίμου είναι απαραίτητη η κατάλληλη γυάλα που να συγκρατεί τον καπνό και συγχρόνως να αναδεικνύει και διευκολύνει το σερβίρισμα  του τροφίμου. Η Aqua Marina έχει εξελίξει για αυτόν τον σκοπό ειδικές γυάλες σε διάφορα μεγέθη βοηθώντας έτσι τον επαγγελματία.

Γυαλιά κρεμαστά

Γυαλί κρεμαστό με δικό του σχοινί και άνοιγμα υποδοχής αντικειμένου διακόσμησης. Είναι κατάλληλα για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό μe άνθη μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα του χώρου δεξίωσης και μαζικής εστίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. 

Βάσεις απο καθρέπτη

Η βάση από καθρέπτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση κηροπηγίου, σουπλά για τρόφιμο ή σαν προστατευτικό επίπλου για να τοποθέτηση διακοσμητικού αντικειμένου. Είναι κατάλληλη για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event αλλά και για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. 

Κύλινδροι με γυάλινο καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους γυάλινους κυλίνδρους με καπάκι. Σχεδιασμένοι ειδικά για την ανάδειξη και αποθήκευση τροφίμων. Μπορείτε να τους γεμίσετε με καραμέλες, τυλιχτά γλυκά, ξηρούς καρπούς, corn flaces κλπ, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα του χώρου σας.

Γυάλινα μπολ με πόδι , Γυάλινες Φρουτιέρες , Γυάλινοι δίσκοι

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε την σειρά μας από γυάλινους δίσκους, πιατέλες και γυάλινα μπολ παρουσίασης με εταζέρες κεράσματος. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυαλί Vintage , Retro

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα αντικείμενα με ύφος vintage και retro. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυάλινες κανάτες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλινες κανάτες με ποικιλία σε μέγεθος, χωρητικότητα και στυλ. Κατάλληλες για επαγγελματική και οικιακή χρήση. 

Γυάλινα ποτήρια δαπέδου

Η σειρά από ποτήρια μαρτίνι γίγας είναι κατάλληλη για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με άνθη μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα του χώρου δεξίωσης και μαζικής εστίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου.