25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ξύλινα βαρέλια για όσπρια

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα ξύλινα βαρέλια σχεδιασμένα για την αποθήκευση όσπριων, ξηρών καρπών κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Ξύλινες βάσεις για τούρτα - κέικ - χαλβά

Εδώ θα βρείτε την πρωτοποριακή σειρά μας Display τροφίμων από μασίφ ξύλο στην φυσική απόχρωση οξιάς και σε πολλά άλλα χρώματα. Προσφέρεται σαν ολοκληρωμένη επιλογή με γυάλινο κάλυμμά που προσδίδει φινέτσα ή Plexiglass κάλυμμα για πιο  απαιτητική επαγγελματική χρήση. Επιπλέον προσφέρεται και Plexiglass εσωτερικός δίσκος για να καλύπτει όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις  που αφορούν επαφή τροφίμου με ξύλο.

Ξύλινα καφάσια-τελάρα παρουσιάσης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων αντικειμένων όπως τελάρα, κλουβιά, κασέλες κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.  

Stands παρουσίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια σειρά ξύλινων Stand παρουσίασης προϊόντων. Χρησιμοποιώντας τα Stand αυτά μπορείτε να αναδείξετε το συσκευασμένο προϊόν και να το βοηθήσετε στην πώληση του. 

Δίσκοι Παρουσίασης , Πλατώ τροφίμων

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους μεταλλικούς δίσκους παρουσίασης σε διάφορα μεγέθη και στυλ.  Ιδανικοί για παρουσίαση γλυκών και αλμυρών με δυνατότητα χρήσης στο ψυγείο. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην διακόσμηση τραπεζιού.   

Μεταλλικοί κουβάδες , σέσουλες , σαμπανιέρες .

Σε αυτή την ενότητα βρίσκονται όλοι οι μεταλλικοί κουβάδες, σέσουλες και σαμπανιέρες. Η μεγάλη ποικιλία μας σας επιτρέπει να βρείτε το προϊόν που θα σας βολεύει στην χρήση αλλά και ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας.