25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ξύλινα βαρέλια οσπρίων

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα ξύλινα βαρέλια σχεδιασμένα για την αποθήκευση όσπριων, ξηρών καρπών κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Ξύλινα καφάσια-τελάρα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων αντικειμένων όπως τελάρα, κλουβιά, κασέλες κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.  

Ξύλινα μπαούλα αποθήκευσης και διακόσμησης

Τα ξύλινα μπαούλα  της Aqua Marina είναι ξύλινα αντικείμενα δικιάς μας κατασκευής αλλά και εισαγωγής απο ξύλο και τα χαρακτηρίζει το βάθος του αντικειμένου . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση με διάφορους τρόπους αλλά και αποθήκευση αντικειμένων.

Ξύλινα κουτιά

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων κουτιών. Εξυπηρετούν την ανάγκη της αποθήκευσης αντικειμένων και συγχρόνως λειτουργούν ως διακοσμητικό του χώρου. 

Stands παρουσίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια σειρά ξύλινων Stand παρουσίασης προϊόντων. Χρησιμοποιώντας τα Stand αυτά μπορείτε να αναδείξετε το συσκευασμένο προϊόν και να το βοηθήσετε στην πώληση του. 

Αντικείμενα με δέρμα,δερματίνη

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία από αντικείμενα με δέρμα ή δερματίνη. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.