25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Μασίφ ξύλινες βάσεις παρουσίασης τροφίμου

Εδώ θα βρείτε την πρωτοποριακή σειρά μας Display τροφίμων από μασίφ ξύλο στην φυσική απόχρωση οξιάς και σε πολλά άλλα χρώματα. Προσφέρεται σαν ολοκληρωμένη επιλογή με γυάλινο κάλυμμά που προσδίδει φινέτσα ή Plexiglass κάλυμμα για πιο  απαιτητική επαγγελματική χρήση. Επιπλέον προσφέρεται και Plexiglass εσωτερικός δίσκος για να καλύπτει όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις  που αφορούν επαφή τροφίμου με ξύλο.

Ξύλινα βαρέλια τροφίμων

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα ξύλινα βαρέλια σχεδιασμένα για την αποθήκευση όσπριων, ξηρών καρπών κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Ξύλινα αντικείμενα , τελάρα , κλουβιά , κασέλες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων αντικειμένων όπως τελάρα, κλουβιά, κασέλες κλπ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.  

Ξύλινα καφάσια

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία ξύλινων καφασιών. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Ξύλινα κουτιά

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων κουτιών. Εξυπηρετούν την ανάγκη της αποθήκευσης αντικειμένων και συγχρόνως λειτουργούν ως διακοσμητικό του χώρου. 

Ξύλινα διακοσμητικά και χρηστικά είδη

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία από ξύλινα διακοσμητικά και χρηστικά είδη. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Δερμάτινα αντικείμενα , κουτιά , δίσκοι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία από αντικείμενα με δέρμα ή δερματίνη. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας.