25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Plexiglass σετ βιτρίνες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα σετ βιτρίνες από plexiglass. Ειδικά σχεδιασμένες για την όμορφη παρουσίαση γλυκών και αλμυρών τροφών καθώς και την εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σε χώρους εστίασης, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και κάβες. 

Παραλ/μοι Plexiglass δίσκοι παρουσίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους παραλληλόγραμμους plexiglass δίσκους παρουσίασης. Η ελληνική τους κατασκευή και η υψηλή ποιότητα εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις της ανθεκτικότητας, χρηστικότητας και αισθητικής. 

Ακρυλικά καλύμματα , βιτρίνες τροφίμων

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αντικείμενα φτιαγμένα από ακρυλικό υλικό όπως καλύμματα, τουρτιέρες, βιτρίνες, δίσκους κ.α. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως βοηθήματα στο σερβίρισμα και παρουσίαση τροφίμων σε χώρους εστίασης, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιία.   

Ακρυλικά είδη εστίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε ακρυλικά είδη όπως σαμπανιέρες, βάσεις, macaron stand, κουτάλες κ.α. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως βοηθήματα στο σερβίρισμα και παρουσίαση τροφίμων σε χώρους εστίασης, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιία.   

Polyrratan καλάθια και σκεύη

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε pollyratan καλάθια και σκεύη. Τα pollyratan προϊόντα διακρίνονται για την ανθεκτικότητα τους και για αυτό τον λόγο είναι κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Μπορούν να πλυθούν πολλαπλές φορές χωρίς αυτό να τα αλλοιώσει.