25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Κουβάδες

Σε αυτή την ενότητα βρίσκονται όλοι οι μεταλλικοί κουβάδες. Η μεγάλη ποικιλία μας σας επιτρέπει να βρείτε το προϊόν που θα σας βολεύει στην χρήση αλλά και ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας. 

Σαμπανιέρες

Σε αυτή την ενότητα βρίσκονται όλες οι σαμπανιέρες. Η μεγάλη ποικιλία μας σας επιτρέπει να βρείτε το προϊόν που θα σας βολεύει στην χρήση αλλά και ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας. 

Μεταλλικοί Δίσκοι Παρουσίασης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους μεταλλικούς δίσκους παρουσίασης σε διάφορα μεγέθη και στυλ.  Ιδανικοί για παρουσίαση γλυκών και αλμυρών με δυνατότητα χρήσης στο ψυγείο. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην διακόσμηση τραπεζιού.     

Μεταλλικά κουτιά εισαγωγής

Εδώ θα βρείτε την σειρά σειρά κουτιών από επεξεργασμένο τσίγκο και αλουμίνιο. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων από αποθήκευση τσαγιού, καφέ κ.α. ,διακοσμητικό κουζίνας, συσκευασία δώρου καθώς και συσκευασία προϊόντων της Ελληνικής φύσης.

Σέσουλα - Αντικείμενο

Σε αυτή την ενότητα βρίσκονται όλες οι σέσουλες. Η μεγάλη ποικιλία μας σας επιτρέπει να βρείτε το προϊόν που θα σας βολεύει στην χρήση αλλά και ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας.