25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γυάλες με Plexiglass καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες τις γυάλες με plexiglass καπάκι. Αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο για τον επαγγελματία καθώς είναι ανθεκτικές στην χρήση. Ο συνδυασμός φυσητού γυαλιού και άθραυστου καλύμματος το κάνει μοναδικό στην παρουσίαση άλλα και στην λειτουργικότητα στον τομέα γρήγορης και ασφαλούς εξυπηρέτησης του καταναλωτή την ίδια στιγμή που αναδεικνύει το τρόφιμο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Γυάλες αεροστεγής

Επαγγελματική πλήρες σειρά από γυάλες με κλείσιμο αεροστεγές απαραίτητο για μπαχαρικά , καφέ , τσάι , σοκολάτα αλλά και τρόφιμα που είναι ευαίσθητα στην υγρασία. Αυτές οι γυάλες μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Τουρτιέρες, βάσεις κέικ

Εξειδίκευση της Aqua Marina είναι η σωστή παρουσίαση των δημιουργιών των πελατών της. Βρείτε στην ενότητα αυτή τις προτάσεις μας για μια εντυπωσιακή παρουσίαση του γλυκού σας και εύκολο σερβίρισμα. Θα βρείτε πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών όπως το ξύλο, plexiglass, μέταλλο και γυαλί. 

Καλύμματα,καμπάνες τροφίμων

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλινα καλύμματα τροφίμων σε ένα μεγάλο φάσμα ύψους, φάρδους και σχεδίων. Απαραίτητα για την σωστή κάλυψη και προστασία των τροφίμων αλλά και ανάδειξη αυτών. 

Γυάλες με βρυσάκι , Glass Drink Dispencer

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε την σειρά της aqua marina σε γυάλες με βρυσάκι. Αυτός ο τρόπος διανομής του υγρού θεωρείται ο καταλληλότερος και ο πλέον εντυπωσιακός για την διακόσμηση εκδήλωσης, του χώρου εργασίας καθώς και για τον οικιακό σας χώρο.  

Κύλινδροι με γυάλινο καπάκι

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλους τους γυάλινους κυλίνδρους με καπάκι. Σχεδιασμένοι ειδικά για την ανάδειξη και αποθήκευση τροφίμων. Μπορείτε να τους γεμίσετε με καραμέλες, τυλιχτά γλυκά, ξηρούς καρπούς, corn flaces κλπ, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα του χώρου σας.

Γυάλινα κηροπήγια,κηροστάτες

Η σειρά από γυάλινα κηροπήγια, κηροστάτες, candle holders είναι κατάλληλη για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, λουλούδια ή χρωματιστές πέτρες μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα του χώρου δεξίωσης. Με τους ίδιους τρόπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Εκτός από διακοσμητικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσω ανάδειξης τροφίμων. 

Βάζα δαπέδου

Τα γυάλινα βάζα δαπέδου είναι κατάλληλα για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, άνθη ή χρωματιστές πέτρες μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα του χώρου δεξίωσης και μαζικής εστίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. 

Γυάλινοι κύβοι

Διακοσμητικό τετράγωνο γυάλινο βάζο ή αλλιώς βάζο κύβος. Μεταμορφώστε το τραπέζι της δεξίωσης στολίζοντας το με διακοσμητικές τετράγωνες γυάλες με λουλούδια, χρωματιστό νερό, κεριά ή ό,τι άλλο έχετε φανταστεί. Εκτός απο το στολισμό γάμου και βάπτισης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως βάζα διακόσμησης για το στολισμό βιτρίνας ή του δικού σας προσωπικού χώρου. 

Γυάλινοι κύλινδροι

Η σειρά βάζων κυλινδρικής μορφής από φυσητό γυαλί είναι κατάλληλη για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, λουλούδια ή χρωματιστές πέτρες μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα του χώρου δεξίωσης ως επιτραπέζιο βάζο ή βάζο δαπέδου. Με τους ίδιους τρόπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Εκτός από την διακοσμητική χρήση, οι γυάλες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσω ανάδειξης τροφίμων. 

Γυάλινες μπάλλες σφαίρες Fish Bowls

Οι στρογγυλές γυάλες είναι κατάλληλες για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με κεριά, λουλούδια ή χρωματιστές πέτρες μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα ενός τραπεζιού δεξίωσης. Με τους ίδιους τρόπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Εκτός από την διακοσμητική χρήση, οι γυάλες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσω ανάδειξης τροφίμων αλλά και ως γυάλα ψαριού.  

Δίσκοι , πιατέλες , μπολ γυάλινα , Εταζέρες κεράσματος

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε την σειρά μας από γυάλινους δίσκους, πιατέλες και γυάλινα μπολ παρουσίασης με εταζέρες κεράσματος. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυάλινα καλύμματα για κάπνισμα τροφίμου

Στο κάπνισμα ή τον αρωματισμό του τροφίμου είναι απαραίτητη η κατάλληλη γυάλα που να συγκρατεί τον καπνό και συγχρόνως να αναδεικνύει και διευκολύνει το σερβίρισμα  του τροφίμου. Η Aqua Marina έχει εξελίξει για αυτόν τον σκοπό ειδικές γυάλες σε διάφορα μεγέθη βοηθώντας έτσι τον επαγγελματία.

Γυαλί Vintage , Retro

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα αντικείμενα με ύφος vintage και retro. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα αναδεικνύοντας έτσι το προϊόν που περιέχουν αλλά και τον χώρο σας. 

Γυάλινες κανάτες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλινες κανάτες με ποικιλία σε μέγεθος, χωρητικότητα και στυλ. Κατάλληλες για επαγγελματική και οικιακή χρήση. 

Γυάλινα ποτήρια δαπέδου

Η σειρά από ποτήρια μαρτίνι γίγας είναι κατάλληλη για διακοσμητική χρήση σε κάθε είδους event. Σε συνδυασμό με άνθη μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα του χώρου δεξίωσης και μαζικής εστίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου.