25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γυάλινα μπουκαλάκια 01 - 99ml ( μινιατούρες )

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια μινιατούρες σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Χαρακτηρίζονται ως μινιατούρες και είναι κατάλληλα για φιάλες δειγμάτων ή premium αποσταγμάτων καθώς και για αναμνηστικά δώρα.   Επίσης, λειτουργούν ως συσκευασίες δειγμάτων ποτού, ελαιόλαδου, σάλτσας κλπ. 

Γυάλινα μπουκάλια 100 - 199ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 100 μέχρι 199 ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Η κύρια λειτουργία τους είναι η αποθήκευση και ανάδειξη ποτού. Αποτελούν μια καλή επιλογή και για την συσκευασία και ανάδειξη ελαιόλαδου και ξυδιού. 

Γυάλινα μπουκάλια 200 - 250ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 200 μέχρι 250ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι ιδανικά για την κατανάλωση ατομικής ποσότητας αλκοόλ και χυμών. Αυτής της χωρητικότητας τα μπουκάλια είναι τα πιο διαδεδομένα για την συσκευασία δώρου και κατανάλωσης ποτών ατομικής χρήσης. 

Γυάλινα μπουκάλια 250 - 500ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 250 μέχρι 500ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι ιδανικά για την συσκευασία και ανάδειξη αλκοόλ και χυμών. Αποτελούν μια καλή επιλογή και για την συσκευασία και ανάδειξη ελαιόλαδου και ξυδιού. 

Γυάλινο μπουκάλι 501 - 10000ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 501 μέχρι 1000ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι ιδανικά για την συσκευασία και ανάδειξη αλκοόλ. Αποτελούν μια καλή επιλογή και για την συσκευασία και ανάδειξη ελαιόλαδου και ξυδιού.