25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Μπουκάλι συσκευασίας

Γυάλινα πράσινα, UVAG , μπουκάλια για Λάδι , κρασί .

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα ειδικευμένα στην συσκευασία λαδιού και κρασιού. Τα πράσινα (UVAG) μπουκάλια λόγω του χρώματος τους προστατεύουν το αγαθό  (λάδι, Βαλσάμικο, κρασί) από την αλλοίωση που επιφέρει το φως. 

Γυάλινες Νταμιτζάνες - Ασκοί

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε γυάλινες νταμιτζάνες και ασκούς. Διακρίνονται για την μεγάλη χωρητικότητα και ευχρηστία τους. Διαθέτουν χερούλι για την εύκολη μεταφορά και πλέγμα για την προστασία του περιεχόμενου κρασιού, λαδιού, τσίπουρου κλπ. 

Γυάλινα μπουκάλια Vintage - Διαμαντέ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα μπουκάλια με ύφος Vintage και Diamantata. Κατάλληλα για την συσκευασία αλκοόλ και λαδιού. Η όμορφη όψη τους προσδίδει στυλ και υπεραξία στο ποτό και συγχρόνως λειτουργεί ως διακοσμητικό στον χώρο σας. 

Γυάλινα μπουκάλια Artistic - Humor - Concept

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια Artistic- Humor- Concept. Αποτελούν ό,τι πιο εξεζητημένο καθώς το κάθε ένα έχει το δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό σχήμα. Απευθύνονται στους ιδιοκτήτες εστίασης που θέλουν να κάνουν τον χώρο τους ξεχωριστό και σε όποιον θέλει να κάνει το δώρο του μοναδικό.