25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γυάλινο μπουκαλάκι 01 - 99ml (μινιατούρες)

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια μινιατούρες σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Αποτελούν μια όμορφη και οικονομική επιλογή ως μπομπονιέρες και για τον στολισμό γάμων και εκδηλώσεων. Επίσης, λειτουργούν ως συσκευασίες δειγμάτων ποτού, ελαιόλαδου, σάλτσας κλπ. 

Γυάλινο μπουκάλι 100 - 199ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 100 μέχρι 199 ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Η κύρια λειτουργία τους είναι η αποθήκευση και ανάδειξη ποτού. Αποτελούν μια καλή επιλογή και για την συσκευασία και ανάδειξη ελαιόλαδου και ξυδιού. 

Γυάλινο μπουκάλι 200 - 250ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 200 μέχρι 250ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι ιδανικά για την κατανάλωση ατομικής ποσότητας αλκοόλ και χυμών. Αυτής της χωρητικότητας τα μπουκάλια είναι τα πιο διαδεδομένα για την συσκευασία δώρου και κατανάλωσης ποτών ατομικής χρήσης. 

Γυάλινο μπουκάλι 251 - 500ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 250 μέχρι 500ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι ιδανικά για την συσκευασία και ανάδειξη αλκοόλ και χυμών. Αποτελούν μια καλή επιλογή και για την συσκευασία και ανάδειξη ελαιόλαδου και ξυδιού. 

Γυάλινο μπουκάλι 501 - 10000ml

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια από 501 μέχρι 1000ml σε κλασσικά αλλά και ιδιαίτερα σχήματα. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι ιδανικά για την συσκευασία και ανάδειξη αλκοόλ. Αποτελούν μια καλή επιλογή και για την συσκευασία και ανάδειξη ελαιόλαδου και ξυδιού. 

Γυάλινα πράσινα, UVAG , μπουκάλια για Λάδι , Κρασί .

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα ειδικευμένα στην συσκευασία λαδιού και κρασιού. Τα πράσινα (UVAG) μπουκάλια λόγω του χρώματος τους προστατεύουν το αγαθό  (λάδι, Βαλσάμικο, κρασί) από την αλλοίωση που επιφέρει το φως. 

Γυάλινα μπουκάλια Artistic - Humor - Concept.

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα μπουκάλια Artistic- Humor- Concept. Αποτελούν ό,τι πιο εξεζητημένο καθώς το κάθε ένα έχει το δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό σχήμα. Απευθύνονται στους ιδιοκτήτες εστίασης που θέλουν να κάνουν τον χώρο τους ξεχωριστό και σε όποιον θέλει να κάνει το δώρο του μοναδικό. 

Γυάλινες Νταμιντζάνες - Ασκοί

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε γυάλινες νταμιτζάνες και ασκούς. Διακρίνονται για την μεγάλη χωρητικότητα και ευχρηστία τους. Διαθέτουν χερούλι για την εύκολη μεταφορά και πλέγμα για την προστασία του περιεχόμενου κρασιού, λαδιού, τσίπουρου κλπ. 

Γυάλινα μπουκάλια Vintage - Διαμαντέ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα μπουκάλια με ύφος Vintage και Diamantata. Κατάλληλα για την συσκευασία αλκοόλ και λαδιού. Η όμορφη όψη τους προσδίδει στυλ και υπεραξία στο ποτό και συγχρόνως λειτουργεί ως διακοσμητικό στον χώρο σας.