25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Όλα τα Προϊόντα

Γυάλινα βάζα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλινα βάζα διαφόρων χωρητικοτήτων και σχημάτων συνοδευμένα με τα καπάκια τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση γλυκισμάτων, μελιού, ξηρών καρπών, καλλυντικών κ.α. Η μεγάλη ποικιλία σας επιτρέπει να βρείτε το ιδανικό προϊόν ανάλογα με την αισθητική του χώρου σας το οποίο να συμβαδίζει με τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε. 

Γυάλινα Μπουκάλια

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλινα μπουκάλια διαφόρων χωρητικοτήτων και σχημάτων. κ.α. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την συσκευασία αρώματος, ποτού, λαδιού κ.α. Η μεγάλη ποικιλία σας επιτρέπει να βρείτε το ιδανικό προϊόν ανάλογα με την αισθητική του χώρου σας το οποίο να συμβαδίζει με τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε. 

Γυάλινα ποτήρια

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα τα γυάλινα ποτήρια νερού, καφέ, κρασιού και αλκοολούχων ποτών. Η μεγάλη μας ποικιλία θα σας επιτρέψει να βρείτε το ειδικό ποτήρι για το προϊόν που θέλετε να σερβίρετε σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών, χρωμάτων, σχημάτων και τιμών. 

Γυάλες διακόσμησης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλες διαφόρων χωρητικοτήτων και σχημάτων. Αποτελούν ιδανική επιλογή για την διακόσμηση χώρων event, βαφτίσεων, γάμων καθώς και χώρους εστίασης. Ανάλογα με την αισθητική σας μπορείτε να τις συνδυάσετε με λουλούδια, κεριά, ζαχαρωτά, χρωματιστές πέτρες κλπ. 

Γυάλες για τρόφιμα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε γυάλες τροφίμων διαφόρων χωρητικοτήτων και σχημάτων. Αποτελούν μέσο ανάδειξης και αποθήκευσης τροφίμων. Η μεγάλη ποικιλία σας επιτρέπει να βρείτε το ιδανικό προϊόν ανάλογα με την αισθητική του χώρου σας το οποίο να συμβαδίζει με τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε. 

Ψάθινα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε ψάθινα προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πανέρια άρτου, κοφίνια και καλάθια. Αποτελούν ιδανική επιλογή για την συσκευασία και αποθήκευση τροφίμων καθώς και ποτών. Τα προϊόντα αυτά, επίσης, συνεισφέρουν στην διακόσμηση του χώρου σας. 

Ξύλο , Δέρμα

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε ξύλινες βάσεις, βαρέλια, κουτιά, τελάρα καθώς και αντικείμενα με δέρμα, δερματίνη. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αναβαθμίζουν την εικόνα του καταστήματος σας καθώς αντικαθιστούν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα με ευπαρουσίαστα τα οποία αναδεικνύουν τα προϊόντα σας. 

Μεταλλικά

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μεταλλικά κουτιά, μπομπονιέρες, κουβάδες και δίσκους παρουσίασης. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αναβαθμίζουν την εικόνα του καταστήματος σας καθώς αντικαθιστούν τα απλά και χρηστικά αντικείμενα με ευπαρουσίαστα τα οποία αναδεικνύουν τα προϊόντα σας. 

Plexiglass - Ακρυλικό - Πλαστικό

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε βιτρίνες τροφίμων, καλύμματα, δίσκους παρουσίασης καθώς και pollyratan καλάθια και σκεύη. Τα αντικείμενα από plexiglass και ακρυλικό θα χρειαστεί να τα αγοράσετε μόνο μια φορά για την επιχείρηση σας καθώς είναι ανθεκτικά στην χρήση.